lördag 20.07.2024

Textilia får förnyat förtroende i Jämtland

15 sep 2023

Textila är ett tvättföretag som arbetar för att ställa om till cirkulär verksamhet och ska enligt egen utsaga vara klimatneutralt redan år 2027.

Jämtlands Kommuners avtal för tvätt och textilservice har tilldelats Textilia. Det nya avtalet, som omfattar tvätt av kundägt och cirkulationsgods, sträcker sig från den 1 oktober 2024 till den 30 september 2027.

Jämtlands Kommuner, bestående av Bergs, Bräcke, Härjedalens, Krokoms, Ragunda, Strömsunds, Åre och Östersunds kommuner, har tillsammans en gemensam nämnd för upphandling med ett gemensamt upphandlingskontor.

– Vi är oerhört glada över att ha vunnit detta avtal och att ha fått förlängt förtroende från Jämtlands Kommuner, säger Daniel Andersson, Platschef på Textilia i Långsele.

(HP)

Dela artikeln!