CirEko officiell Circula-partner i Sverige

21 sep 2020

”CirEko är en utmärkt partner för att främja cirkulär ekonomi i Sverige och det är fantastiskt att se utbildningsverktyg kring cirkulär ekonomi sprida sig till olika organisationer.”

Det säger Eeva Hämeenoja, VD och rektor för finska miljöinstitutet SYKLI, som utvecklat Circula i samarbete med ung Företagsamhet, Savolax utbildningssamkommun Sakky och Esboregionens utbildningssamkommun Omnia. 

CirEko är  den första internationella Circula®-partnern.

”Första gången jag introducerades för Circula förstod jag att det var en perfekt metod att använda för att sprida kunskap om cirkulär ekonomi och dess affärsmöjligheter. Vi är mycket stolta över att representera Circula i Sverige, säger Ann-Sofie Granzell, ordförande för CirEko. 

TEXT: ANN-SOFIE GRANZELL

Dela artikeln!